מסעדה ים תיכונית
לא רק חופים יפים
הים התיכון מאגד מסביבו לא רק מדינות יפיפיות ושופעות בתרבות, אלא גם מטבח מהטובים בעולם – עם פירות וירקות טריים, דגים שנתפסו זה עתה, תבלינים ארומטיים והכל מכל טוב ובשפע. המטבח הים תיכוני מתאפיין בטעמים עשירים, ניחוחות חזקים וכמובן, יד משפחתית ואוהבת שמעבירה את המתכונים מדור לדור. ארץ ישראל שלנו הקטנה, מלאה לא רק בהיסטוריה רחבה ומגוון עמים, אלא גם במסעדות ים תיכוניות שמשקפות בדיוק את הקונספט הזה. הכל טרי וזמין בעל איכות וטעם מנצחים ובלתי מתפשרים.
העיר הכי טעימה בארץ
בעודנו נוסעים על קו החוף, נוכל למצוא ערים גדולות וקטנות כאחד בארץ, כל אחת עם סיפור משלה. אך כאשר מדברים על המטבח הים תיכוני האותנטי, אי אפשר שלא להתמקד בעיר חיפה, בה אפשר לאכול הכל מכל הבא ליד. העיר משלבת בתוכה, מלבד אלמנטים היסטוריים ומודרניים, גם שלל מטבחים – החל ממסעדות דרוזיות וערביות, לדוכני פלאפל ושווארמה שקיימים בעיר במשך שנים רבות ועד למסעדות סיניות ותאילנדיות בבעלות אותנטית מקומית. לא משנה מה אתם אוהבים לאכול, כנראה שתמצאו אותו בחיפה ועל אחת כמה וכמה, במידה ואתם מגיעים לעיר כדי לחפש אוכל מקומי שעשוי בצורה מושלמת.
מסעדה שהיא וואן-סטופ-שופ לכל חובבי הז'אנר
אם אתם מחפשים אחר חוויה ייחודית של מסעדה ים תיכונית מעולה עם נגיעות של המזרח הרחוק, אוכל מזמין, צבעוני, איכותי וטרי, תפריט שנוצר על ידי השף המוביל אור שפירא ויחד עם זאת, אווירה כיפית כמו שאפשר למצוא רק בישראל – במעלה הר הכרמל, תמצאו את סטלה לאונג' בר. המקום היה בעבר פאב שוקק חיים בו בילו כל החיפאים בערבים, שותים וחוגגים, אך כיום הוא עבר הסבה למסעדה בסגנון של מחנה יהודה. אוכל טוב, אווירה טובה, אנשים טובים. מה עוד צריך יותר מזה?